במקום סלט כרוב אדום המוכר לכולנו בכמות המיונית האדירה שיש בו, הפעם נכין משהו הרבה יותר בריא, אך פחות משמין מאותו המרכיב בדיוק - הכרוב האדום. השומשום הקלוי או גרעיני החמניות, שבהם ניתן להחליף את השומשום, מוסיפים לסלט מעט קראנץ'.
מרכיבים:
ראש כרוב אדום קטן
לרוטב:
2 כפות שמן
2 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ בן יין
1 כף סוכר
2 כפות שומשום קלוי (לא חובה)
הכנה:
פורסים את הכרוב לרצועות דקות ככל האפשר.
מערבבים את חומרי הרוטב (אפשר בצנצנת ליתר נוחות) ויוצקים על הכרוב.
לשים את הכרוב עם הידיים מעט על מנת שהרוטב יספג יותר טוב בכרוב.
מפזרים מעל 2 כפות שומשום קלוי
פוליסמן אולגה